Holdbeskrivelser

Holdbeskrivelser Niveau

Begynder
For helt nye dansere, der ikke har prøvet Linedance før. Vi starter stille og roligt, og langsomt bygger flere og flere grundtrin på. Vi danser små lette danse, hvor alle kan være med. Der repeteres en del. Du vil helt sikkert gå hjem med en succes.  

Begynder+
For dansere der har lært de flest grundtrin, og gerne vil lidt mere. Vi bygger stadig grundtrin (bacis steps) på, og følger op med nye begreber og trin, her vil komme en del tag og restart i dansene. Der vil være en del repetition.

Letøvet
For dansere der har lært en del grundtrin, og gerne vil lidt mere. Vi følger stadig op på nye begreber og trin. Tag og restart er der delvis styr på. Hurtigere udlæring af danse. Der repeteres mindre.

Øvet
For dansere med en del erfaring, og der har styr grundtrin (bacis steps), tag og restart. Her bygger vi lidt sværere trin på. Dansene gennemgås max. 3 gange. Danserne kan en del danse uden forudgående gennemgang, og det er af og til en god idè at øve lidt hjemme.

Season Mix
Der danses fra begynder+ niveau og højere på dette holdt. Alle danse gennemgås med et par vægge i stille og roligt tempo, så alle kan følge med. Du skal dog have danset som minimum et år, således at de basale grundtrin er på plads.

Country  
På dette hold danser vi udelukkende til country musik of lidt irsk musik. Der danses fra begynder+ niveau og højere. Alle danse gennemgås med et par vægge i stille og roligt tempo, så alle kan følge med. Du skal have danset som minimum et år, således at de basale grundtrin er på plads.