Sæson start – Nye dansere

Ny sæson – Velkommen
Vi byder velkommen til ny sæson og nye samt gamle dansere fra august 2022

Vi har løbende opstart – så du er velkommen hele tiden og ta´ gerne din nabo, ven/veninde med under armen.

Vi danser på CSU (den tidl. Nørrevang Skole) i Festsalen, Rosenkildevej 88 B, 4200 Slagelse 

Vi har introaftner den 16. og 18. august.

Kom frisk og møde vores instruktører og tidligere dansere.

Vi starter op med almindelig dans i uge 34

Intro program var:
Vi byder velkommen kl. 18:30. Derefter vil I være meget velkomne til at deltage i vores workshops hvor I selv kan prøve af, hvad linedance er. Vores instruktører og dansere skal nok hjælpe alle godt igennem.  

Efter workshoppen byder klubben på kaffe og kage, hvor I også vil have mulighed for at få svar på jeres  spørgsmål omkring klubben.  

Såfremt I har spørgsmål til klubben inden da, er I velkomne til at kontakte vores formand Ginnie Nordstrøm på tlf. 28959803 eller på mail info@allinonedance.dk

Kontingent og danseafgift:  
Der betales 200 kr. i kontingent pr år og 400 kr. i danseafgift pr sæson.
(= 600 kr. til oktober og 400 kr. til januar)
Man kan herefter danse på alle de hold, man har lyst og mulighed for.

Begynder
For helt nye dansere, der ikke har prøvet Linedance før. Vi starter stille og roligt, og langsomt bygger flere og flere grundtrin på. Vi danser små lette danse, hvor alle kan være med. Der repeteres en del. Du vil helt sikkert gå hjem med en succes.  

Begynder+
For dansere der har lært en del grundtrin, og gerne vil lidt mere. Vi bygger stadig grundtrin (bacis steps) på, og følger op med nye begreber og trin, her vil komme en del tag og restart i dansene. Der vil være en del repetition.

Season Mix
Der danses fra begynder+ til letøvet danse. Alle danse gennemgås med et par vægge i stille og roligt tempo, så alle kan følge med. Du skal dog have danset som minimum et år, således det fleste grundtrin er på plads.

Country
På dette hold danser vi til country musik. Der danses fra begynder+ til letøvet danse. Alle danse gennemgås med et par vægge i stille og roligt tempo, så alle kan følge med. Du skal have danset som minimum et år, således det fleste grundtrin er på plads.