Sæson start – Nye dansere

Ny sæson – Velkommen
Vi byder velkommen til ny sæson og nye dansere i august 2021

Vi danser på CSU (den tidl. Nørrevang Skole) i Festsalen, Rosenkildevej 88 B, 4200 Slagelse 

Der kommer her snart mere info om vores intoaftener.

Introprogram:
Vi byder velkommen kl. 18:30 hvorefter vi laver en opvisning, for at give jer en forsmag på hvad det handler om. Derefter vil I være meget velkomne til at deltage i vores workshops hvor I selv kan prøve af, hvad linedance er. Vores instruktører og dansere skal nok hjælpe alle godt igennem.  

Efter workshoppen byder klubben på kaffe og kage, hvor I også vil have mulighed for at få svar på jeres  spørgsmål omkring klubben.  

Såfremt I har spørgsmål til klubben inden da, er I velkomne til at kontakte vores formand Tina Thillerup på tlf. 25 85 22 79 (mellem kl. 20-21) eller på mail info@allindonedance.dk

Dansehold pt:  
Country (Begynder+ og derover/High beginner and up)  
Tirsdage fra kl. 18.00 – 19.20 – Begynder+ (High beginner/Easy intermediate)    
Tirsdage fra kl. 19.30 – 20.50 – Country (Begynder+ og derover/High beginner and up) / Let øvede (Intermediate)  
Torsdage fra kl. 18.00 – 19.20 – Begynder (Beginner)
Torsdage fra kl. 19.30 – 20.50 – Mix hold (Begynder+ og derover/High beginner and up)      

Kontingent og danseafgift:  
Der betales 200 kr. i kontingent pr år og 400 kr. i danseafgift pr sæson. Man kan herefter danse på alle de hold man har lyst og mulighed for.

Begynder
For helt nye dansere, der ikke har prøvet Linedance før. Vi starter stille og roligt, og langsomt bygger flere og flere grundtrin på. Vi danser små lette danse, hvor alle kan være med. Der repeteres en del. Du vil helt sikkert gå hjem med en succes.  

Begynder+
For dansere der har lært en del grundtrin, og gerne vil lidt mere. Vi bygger stadig grundtrin (bacis steps) på, og følger op med nye begreber og trin, her vil komme en del tag og restart i dansene. Der vil være en del repetition.

Letøvet
For dansere der har lært en del grundtrin, og gerne vil lidt mere. Vi følger stadig op på nye begreber og trin. Tag og restart er der delvis styr på. Hurtigere ud læring af danse. Der repeteres mindre.

Mix Hold
Der danses fra begynder+ til letøvet danse. Alle danse gennemgås med et par vægge i stille og roligt tempo, så alle kan følge med. Du skal dog have danset som minimum et år, således det fleste grundtrin er på plads.

Country  
På dette hold danser vi udelukkende til country musik. Der danses fra begynder+ til letøvet danse. Alle danse gennemgås med et par vægge i stille og roligt tempo, så alle kan følge med. Du skal have danset som minimum et år, således det fleste grundtrin er på plads.