Sæson start – Nye dansere

Ny sæson – Velkommen
Vi byder velkommen til ny sæson og nye dansere i uge 34 – 2020.

Vi danser på CSU (den tidl. Nørrevang Skole) i Festsalen, Rosenkildevej 88 B, 4200 Slagelse 

Vi har Åben Hus i uge 34 hvor alle er velkomne til at komme og se/prøve hvad linedance er.  
Mandag den 17. august og torsdag den 20. august 2020

Vi byder velkommen kl. 18:30 hvorefter vi laver en opvisning, for at give jer en forsmag på hvad det handler om. Derefter vil I være meget velkomne til at deltage i vores workshops hvor I selv kan prøve af, hvad linedance er. Vores instruktører og dansere skal nok hjælpe alle godt igennem.  

Efter workshoppen byder klubben på kaffe og kage, hvor I også vil have mulighed for at få svar på jeres  spørgsmål omkring klubben.  

Såfremt I har spørgsmål til klubben inden da, er I velkomne til at kontakte vores formand Tina Thillerup på tlf. 25 85 22 79 (mellem kl. 20-21) eller på mail info@allindonedance.dk

Dansehold pt:  
Mandage fra kl. 18.30 – 19.50 Country (Begynder+ og derover/High beginner and up)  
Tirsdage fra kl. 18.00 – 19.20 – Begynder+ (High beginner/Easy intermediate)    
Tirsdage fra kl. 19.30 – 20.50 – Let øvede (Intermediate)  
Torsdage fra kl. 18.00 – 19.20 – Begynder (Beginner)
Torsdage fra kl. 19.30 – 20.50 – Mix hold (Begynder+ og derover/High beginner and up)      

Kontingent:  
Der betales 550 kr. pr hold pr sæson og en sæson er fra august til december og fra januar til maj. Hvis man går på flere hold, er prisen for hvert efterfølgende hold 200 kr. pr sæson.  

Begynder
For helt nye dansere, der ikke har prøvet Linedance før. Vi starter stille og roligt, og langsomt bygger flere og flere grundtrin på. Vi danser små lette danse, hvor alle kan være med. Der repeteres en del. Du vil helt sikkert gå hjem med en succes.  

Begynder+
For dansere der har lært en del grundtrin, og gerne vil lidt mere. Vi bygger stadig grundtrin (bacis steps) på, og følger op med nye begreber og trin, her vil komme en del tag og restart i dansene. Der vil være en del repetition.

Letøvet
For dansere der har lært en del grundtrin, og gerne vil lidt mere. Vi følger stadig op på nye begreber og trin. Tag og restart er der delvis styr på. Hurtigere ud læring af danse. Der repeteres mindre.

Øvet / Holdet er pt. lukket  pga for få dansere
For dansere med en del erfaring, og der har styr grundtrin (bacis steps), tag og restart. Her bygger vi lidt sværere trin på. Dansene gennemgås max. 3 gange. Danserne kan en del danse uden forudgående gennemgang, og det er af og til en god idè at øve lidt hjemme.

Mix Hold
Der danses fra begynder+ til letøvet danse. Alle danse gennemgås med et par vægge i stille og roligt tempo, så alle kan følge med. Du skal dog have danset som minimum et år, således det fleste grundtrin er på plads.

Country  
På dette hold danser vi udelukkende til country musik. Der danses fra begynder+ til letøvet danse. Alle danse gennemgås med et par vægge i stille og roligt tempo, så alle kan følge med. Du skal have danset som minimum et år, således det fleste grundtrin er på plads.